Näyttelijätär sidottiin pöytään seksiä varten – Allison Mack houkutteli kultin jäseneksi

Pohjalla ollut näyttelijä joutui hyväksikäytön kohteeksi.

8.6.2019 16:01

Smallville-näyttelijä Allison Mack houkutteli nuoren kalifornialaisen naisnäyttelijän mestari-orja-tyyppiseen seksikulttiin, vaikka hän oli juuri valitellut Mackille itsemurha-ajatuksistaan. Nainen oli muuttanut New Yorkiin turhaan töiden perässä ja masentunut tästä.

Mack kertoi ryhmän olevan ”tällainen todella cooli juttu” ja ”jotain, jota tarvitset juuri nyt.” Itsemurha-ajatuksista valitellut nainen menikin Mackin lankaan.

Kun nainen kertoi haluavansa erota ryhmästä, Mack sanoi: ”Se ei ole mahdollista… asiat eivät toimi niin.” Tiettävästi nainen muun muassa sidottiin kiinni pöytään, hänelle laitettiin side silmille ja hän joutui seksikontaktiin tahtomattaan.

Nyt 31-vuotias näyttelijätär kertoi tarinansa oikeudessa torstaina. Mack on ollut syytettynä naisten houkuttelemisesta ”henkisen johtajan” Keith Ranieren johtamaan seksikulttiin. Hän oli väitetysti Ranieren läheinen avustaja.

Mack myönsi huhtikuussa syyllisyytensä rahankiristämiseen, seksuaaliseen ihmiskauppaan liittyvään salaliittoon, seksuaaliseen ihmiskauppaan sekä seksuaalisen ihmiskaupan yritykseen. Hän antoi tuolloin ymmärtää olleensa kultin johtajan uhri.

Itsemurha-ajatuksia hautonut nainen selitti liittymistään seksikulttiin sanomalla hämmentävästi, että hän halusi olla ”kuin Wonder Woman.”

– Halusin olla toisen hienoa uraa tavoittelevan näyttelijättären mentoroitavana, nainen jatkoi.

Kuvituskuvassa Allison Mack.

Lähde: Times Union

Lisää luettavaa