Netflix nappaamassa odotetun scifi-”jatko-osan” itselleen

J.J. Abramsin Bad Robot -yhtiön tuottama elokuva vaihtaa kotia, mikäli sopimus syntyy.

24.1.2018 16:44

Netflix ja Paramount käyvät neuvotteluja Cloverfield-elokuvasarjaa jatkavan God Particlen siirtymisestä striimijätin levitettäväksi.

The Hollywood Reporterin saamien tietojen mukaan sopimus on jatkumoa Paramountin ja Netflixin väliselle diilille, jolla Alex Garlandin käsikirjoittaman ja ohjaaman Annihilation-scifitrillerin maailmanlaajuiset levitysoikeudet päätyivät Netflixille. Sopimusten taustalla on Paramountin hallituksen puheenjohtaja Jim Gianopulos, joka sai tehtäväkseen päättää, mitkä studion tulevista elokuvista vetävät väkeä teattereihin ja mitkä eivät.

Paramount tuotti ja julkaisi myös aiemmat kaksi Cloverfield-elokuvaa, jotka osoittautuvat studiolle hyviksi sijoituksiksi. Lähteiden mukaan God Particlen tuotannossa on kuitenkin ollut ongelmia, eikä elokuva ole vielä julkaisukelpoinen. Tämän takia Cloverfield Station -työnimelläkin kulkeneen elokuvan ensi-iltaa on lykätty jo pariin otteeseen.

God Particlen ovat käsikirjoittaneet Oren Uziel ja Doug Jung. Ohjauksesta vastaa Julius Onah. Elokuvan pääosissa nähdään David Oyelowo, Ziyi Zhang, Daniel Bruhl, Elizabeth Debicki ja Gugu Mbatha-Raw.

Kuva elokuvasta 10 Cloverfield Lane.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia