Netflix poistaa yhden ensimmäisistä vetonauloistaan – Enää tämä viikko aikaa katsoa

Sarjaa tehtiin kolme kautta.

18.10.2022 10:55

Netflix-sarja Hemlock Grove poistuu tällä viikolla palvelusta kokonaan.

Kauhutarinoiden ja murhatrillerien elementtejä yhdistelevä sarja on Netflixin omaa tuotantoa, ja yleensä ne ovat katsottavissa pysyvästi.

Usein sarjoissa on kuitenkin mukana myös tuotantoyhtiöitä, jotka ovat tehneet Netflixin kanssa sopimuksen vain rajoitetuksi ajaksi. Nyt näyttää siltä, että Hemlock Groven kohdalla sopimusta ei ole uusittu, ja sarja on viimeistä päivää Netflixissä katsottavissa sunnuntaina 23. lokakuuta.

Samanlaisen kohtalon kokivat muun muassa Marvel-tuotannot, kuten Daredevil, Iron Fist ja Jessica Jones, kun Disney osti  supersankarisarjojen oikeudet takaisin itselleen.

Hemlock Grove oli Netflixin ensimmäisiä alkuperäissarjoja. Ensimmäinen kausi ilmestyi vuonna 2013, ja sarjaa tehtiin yhteensä kolme kautta.

Lue myös: Hemlock Grove: Seksiä, ihmissusia ja Twin Peaksia

Sarja sijoittuu Hemlock Grove -nimiseen entiseen teräskaupunkiin. Koulun huutosakkiin kuuluva nuori tyttö löytyy raa’asti murhattuna, eikä ole selvää onko murhaaja ihminen vai eläin vai jotain siltä väliltä.

Sarjan laajaan näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Bill Skarsgård, Famke Janssen, Dougray Scott ja Lili Taylor. Vielä ei ole tiedossa, siirtyykö Hemlock Grove johonkin toiseen suoratoistopalveluun katsottavaksi.

Lue myös: Hemlock Groven käsikirjoittaja: ”Tämä on television tulevaisuus”

Lisää luettavaa