Netflixin suosittu toimintaelokuva saa jatkoa – uusi tekijä löytynyt

Alkuperäinen elokuva sijoittuu maailmaan, jossa ihmiset elävät yhdessä örkkien ja muiden fantasiaolentojen kanssa.

9.5.2018 02:33

Will Smithin ja Joel Edgertonin esittämä ihmis-örkki-poliisikaksikko on palaamassa ruutuusi uuden käsikirjoittajan voimin Bright-elokuvan jatko-osassa.

Jatko-osaa kynäilemään on palkattu Disneyn uudesta Beauty and the Beast -elokuvasta ja Metsästäjä ja talvinen taistelu vastannut Evan Spiliotopoulos. Ohjaajan paikalla pysyy ensimmäisenkin Brightin luotsannut David Ayer (Suicide Squad, End of Watch).

Ensimmäisen elokuvan käsikirjoittanut ja siitä melkoisen palkkion (3-4 miljoonaa dollaria THR:n mukaan) saanut Max Landis ei jatko-osassa ole mukana. Ilmeisesti ohjaaja Ayerilla ja käsikirjoittaja Landisilla oli erilainen näkemys elokuvasta, mikä johti uuden käsikirjoittajan palkkaamiseen.

Noin 90 miljoonan dollarin budjetilla tehty Bright ei saanut kriitikkojen ylistystä osakseen – päinvastoin – mutta katsojat riensivät sen ääreen sankoin joukoin. Netflix-katseluita seuraava Nielsen kertoi yli 11 miljoonan yhdysvaltalaisen katsoneen elokuvan ensimmäisen kolmen päivän aikana sen julkaisusta. Ja tähän lukuun laskettiin ainoastaan käyttäjät, jotka katsoivat elokuvan televisiostaan.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa