Netflixin tuore seksileffa saa kritiikkiä – jos pidät, ”tulisi hakea terapiaan”

Elokuva on lytätty muutenkin.

Netflixin valikoimasta löytyy eroottinen trilleri 365 päivää. Tarinassa mafiapomo kidnappaa kauniin naisen vangikseen ja antaa naiselle vuoden aikaa rakastua häneen.

Paljon seksikohtauksia sisältävä elokuva on saanut kritiikkiä niskaansa, sillä sitä on syytetty muun muassa Tukholma-syndrooman romantisoimisesta. Kyseisessä syndroomassa vangittu kehittää myötämielisen suhtautumisen vangitsijaansa kohtaan.

– Yritin katsoa 365 päivää -elokuvan tänä aamuna, mutta se elokuva on väärin niin monella tasolla. Vuoden ajaksi kidnappaamista rakastumisen yrittämiseksi ei pitäisi romantisoida. Se on Tukholma-syndrooma -rakkautta, eräs Netflix-käyttäjä kirjoitti Twitteriin.

– Ajattelin katsoa, miksi 365 päivää -elokuvaa hypetetään. En tiedä… Se glorifioi Tukholma-syndroomaa ja se on outoa. Lisäksi loppu on huono, toinen kirjoitti.

Kolmas mietti, että henkilön joka pitää 365 päivää -elokuvasta, tulisi hakea välittömästi terapiaan. Aika monen ilmeisesti täytyisi, sillä leffa on Netflixin katsotuimpien joukossa, vaikka elokuvan IMDb-arvosana on 3,5.

Lähde: Mirror

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut