Nicolas Cagesta tulee Dracula – paljasti yllättävät vaikutteet, jotka hahmolleen lainasi

Oijoi! Tästä on tulossa jotain niin hienoa.

10.1.2022 17:02

Nicolas Cage on kyllä sukupolvensa muistettavimpia näyttelijöitä. Hän ei jätä ketään kylmäksi, eikä hän juuri välitä imagostaan. Miekkoselle kelpaa rooli kuin rooli.

Oscar-voittajan ura onkin ollut ailahtelevaista, kun vielä muutama vuosi sitten hän tarvitsi rahaa niin paljon, että otti ihan kirjaimellisesti kaikki työt vastaan. Tilanne on muuttumassa. Esimerkiksi viime vuonna julkaistu Pig on Cagen uran parhaimmistoa.

Seuraavaksi hänet nähdään näyttelemässä itseään The Unbearable Weight Of Massive Talent, jonka jälkeen käynnistyvät Draculan alamaisesta Renfieldistä kertovan elokuvan kuvaukset.

Cage näyttelee Renfieldissä kreivi Draculaa. Cage paljasti yllättävät vaikutteet, jotka ovat muokanneet hänen versiotaan Draculasta.

– Pohdin mitä uutta voin tuoda hahmoon. Haluan, että hahmoni jää ihmisten mieleen. Olemme nähneet vuosien varrella niin upeita Draculoita, joten mitä ihmettä voimme tehdä eri tavalla? Haluan siis kiinnittää huomiota hahmon liikkeeseen. Näin nimittäin Malignant-elokuvan ja pidin sen hahmon liikkeestä. Samanlaista erikoisuutta on Ringun Sadakolla. Haluan tehdä jotain sellaista sekä liikkeellä että äänellä, Cage kertoo haastattelussa.

Hyvät valinnat. Näillä hahmoilla on nimittäin erikoiset ja mieleenpainuvat liikkeet.

– Olen kuitenkin innoissani siitä, että se on komedia. Ja kun komedia ja kauhu saadaan osumaan kohdilleen, kuten vaikka American Werewolf in Londonissa, tulee siitä hillitöntä. Meidän pitää vain saada kaikki kohdilleen, mutta juuri sitä odotan tältä tuotannolta.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia