Nicole Kidman murtui kyyneliin haastattelussa: ”Kaikki on niin valtavan surullista”

Tähti antoi pitkän haastattelun brittilehdelle.

29.12.2021 22:01

The Guardian haastatteli Being the Ricardos -elokuvassa nähtävää Oscar-voittaja Nicole Kidmania. Haastattelu käsitteli hyvin pitkälle Kidmanin yksityiselämää ja asemaa kuuluisuutena.

Haastattelu kääntyy jossakin vaiheessa Kidmanin rooliin Lion -elokuvassa, joka saa hänet ajattelemaan nykyhetkeä: koronan takia ihmiset eivät välttämättä pääse katsomaan läheisiään sairaalaan, tai pitämään heitä kädestä kuoleman hetkellä. Ajatus saa Kidmanille kyyneleet silmiin.

Hän myöntää haastattelijalle itkevänsä usein, mutta ei suostu paljastamaan mille itki viimeeksi. ”Tuo on liian henkilökohtaista. Mutta kyllä, itken. Yritän pitää sen kurissa, mutta kaikki on niin valtavan surullista. Päällä on suuri melankolia, eikö totta? Kun tarkastelet syvällisesti melankolisia ihmisiä, olemme todella läsnä. Minulla on sitä valtava määrä. Ja uskon, että moni kantaa sen valtavaa taakkaa”, Kidman sanoo.

Haastattelija yrittää myös kysyä kysymyksen hänen perheestään, elämästä kahden pienen lapsen kanssa, mutta Kidman ei suostu vastaamaan siihen. ”Ei, minun on suojeltava heitä. Olen oppinut pitämään suuni supussa”, hän vastaa kohteliaasti.

Lisää luettavaa