No Time To Die 007-leffalle ehkä taas mutkia matkaan – Nokian puhelimet saattavat olla sopassa mukana

Jopas on mutkikasta.

James Bond -elokuva No Time To Dien ensi-ilta on siirtynyt jo useamman kerran. Näillä näkymin se nähdään lokakuun 8. päivä tänä vuonna.

Tuotannon murheet eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä elokuva saattaa tarvita uusintakuvauksia – ja varsin yllättävästä syystä. Uusintakuvausten tarve ei suinkaan kumpua taiteellisista lähtökohdista vaan taloudellisista.

The Sunin tietojen mukaan uusintakuvauksia tarvitaan elokuvan sponsoreiden vuoksi – leffoissa kun usein markkinoidaan eri yritysten tuotteita. No Time To Die on kuitenkin siirtynyt jo niin monta kertaa, että elokuvassa nähtävät tuotteet ovat vanhenemassa, eikä tämä tyydytä tuotesijoittelusta maksaneita yrityksiä.

Tiettävästi ainakin sellaisia kohtauksia halutaan päivittää, joissa Q antaa 007:n käyttöön teknologisia vempeleitä ja vekottimia. The Sunin mukaan elokuvassa tullaan näkemään Nokian puhelimia, joten mahdollisesti suomalaisella HMD Globalillakin on lusikkansa sopassa – tästä ei kuitenkaan ole varmuutta. Muita elokuvassa nähtäviä tuotteita ovat ainakin Omegan kellot, Bollingerin samppanja ja Adidaksen kengät.

Lähde: The Sun

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut