Nunna-ohjaaja kertoi kauhean tarinan: oikeat kummitukset vierailivat kuvauksissa

Moni ohjaaja on väittänyt tuotantonsa olevan kirotun. Tässä hieman erilainen kummitustarina.

13.8.2018 12:40

Kirottu-elokuvien kuvauksissa on tapahtunut vaikka minkälaista kummittelua. Ja nyt se on jatkunut Nunna-elokuvan, Kirottu-spinoffiin kuvauksissa.

Ohjaaja Corin Hardy kertoi kylmäävän tarinan:

– Kuvasimme romanialaisessa linnoituksessa, jonne oli aikaisemmin varastoitu aseita. Se oli kuin vanha bunkkeri. Tiimimme ei oikein pitänyt siitä. Siellä oli mustan synkeitä tunneleita, joihin oli mahdollista eksyä ja sen sellaista.

– Kuvasimme kohtausta eräässä 60-metrisessä tunnelissa, joka oli haiseva, kostea ja pimeä. Istuin yksin eräässä sellissä, koska enhän minä voinut kuvassa näkyä. Viereinen huone oli täysin pikimusta.

– Näin yllättäen kaksi miekkosta takanani. Ajattelin, että he ovat varmaankin äänipuolelta, koska he vain istuivat taustalla pimeässä. Sanoin ”moikka”. Käänsin selkäni heille ja katselin monitoreja.

– Puolisen tuntia myöhemmin nousin ylös, kun olimme saaneet kohtauksen purkkiin. Käännyin ympäri sanoakseni näille miehille, että ”näkivätkö he kohtauksen?” Mutta siellä ei ollut enää ketään. Pimeä huone oli tyhjä. Siellä tuskin oli edes ollut ketään koko aikana. He eivät olisi päässeet ohitseni mitenkään. Tunsin kuitenkin heidät koko kuvausten ajan, Hardy kertoi CinemaBlendille.

Nunnan ensi-ilta on 7. syyskuuta.

Lisää luettavaa