Nyt C Moressa: Karsean vastaanoton saanut toiminta – ”kuin sellaisten ihmisten tekemä trilleri, jotka eivät ole koskaan nähneet trilleriä”

IMDb-arvosana on 4,1.

27.3.2023 17:32

C Moren valikoimassa on nyt elokuva Survive the Night (2020). Se kuvattiin kymmenessä päivässä Columbuksessa.

Jamien veli Mathias haavoittuu vakavasti pieleen menneen ryöstön yhteydessä. Epätoivoinen Jamie seuraa sairaalan ensiavussa työskentelevää lääkäri Richiä hänen kotiinsa ja ottaa miehen vaimon sekä tyttären panttivangeikseen pakottaakseen Richin hoitamaan hänen veljeään. Päästäkseen niskan päälle ja pelastaakseen perheensä rikollisten käsistä on Richin yhdistettävä voimansa kovanaamaisen isänsä, ex-seriffi Frankin kanssa.

Rotten Tomatoesin kriitikkomittari näyttää lukua 13 ja yleisömittari lukua 55. Mitään elokuvataiteen juhlaa ei siis voi leffalta odottaa.

Kriitikko Richard Crouce antoi elokuvalle yhden tähden, ja kirjoitti CTV Newsissä seuraavasti:

”Se on kuin sellaisten ihmisten tekemä trilleri, jotka eivät ole koskaan nähneet trilleriä, ja jotka perustivat sen siihen, mitä heidän ystävänsä kertoivat heille Panic Roomista ja Funny Gamesista.”

Elokuvassa nähdään myös Bruce Willis, joka teki viimeisinä työvuosinaan – ilmeisesti eläkekassan varalle – läjän vastaavia B-luokan toimintaelokuvia. Alla traileri.

Lue myös: Bruce Willisin vaimo esitti vetoomuksen paparazzeille – pyysi myös vaikeuksiinsa vinkkejä omaishoitajilta – Episodi.fi

Lähde: IMDb, CTV News

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia