Nyt Disney Plussassa: Fantasialla kuorrutettu Oscar-elokuva – ”5 minuuttia kulunut ja nainen sormettaa itseään”

IMDb-arvosana on 7,5.

Disney Plus lisäsi The Shape of Water (2018) -elokuvan listoilleen.

Elokuva on herättänyt hilpeyttä, tyrmistystä ja myös ihailua. Monet eivät olleet varautuneet ohjaaja Guillermo del Toron luomaan erikoiseen universumiin.

Elokuva kertoo rakkaustarinan, joka ei todellakaan ole sieltä tavallisimmasta päästä. Alta voit lukea ihmisten kommentteja elokuvan ilmestymisen aikoihin.

– Päähahmo on mykkä (nainen), hän pitää Shirley Templestä ja pitää munakelloa lavuaarissa, jotta hän ei unohda masturboida. Oscar-äänestäjät, olette hulluja, Mark Graham twiittasi.

– Onko kukaan koskaan katsonut The Shape of Water -elokuvaa ja jos olet, voitko kertoa minulle mitä *ittua tässä on meneillään, sar-a-cha-niminen twiittailija tuskaili.

– Katsoin juuri The Shape of Waterin. Hyvä elokuva. En tosin ollut valmis rakkaustarinaan. Miksette te kusipäät valmistaneet minua tähän, Tashann Grant pohti.

– Istun täällä katsomassa The Shape of Wateria. Viisi minuuttia kulunut, nainen sormettaa itseään kylvyssä, Richonne Shipper tiedotti twiitissään.

Leffassa nähdään kaikenlaista kummallista, mitä Guillermo del Toron erikoisesta mielikuvituksesta kumpuaa – muun muassa seksikohtaus naisen sekä jonkinlaisen kalan ja miehen ristisiitoksen välillä.

Elokuvaa on myös kehuttu paljon, huolimatta sen uniikista otteestaan. Se voitti neljä Oscar-palkintoa, muun muassa parhaan elokuvan palkinnon. Alla traileri.

Lue myös: Kiina hiljensi mediat – Chloé Zhaon Oscar-voitto lakaistiin maton alle | Episodi.fi

YouTube video

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät jutut