Nyt Disney Plussassa: Uusi Star Wars -antologia valottaa tuttujen hahmojen menneisyyttä – tekijöinä liuta saagan konkareita

Koko kausi katseltavissa vaikka yhdeltä istumalta.

26.10.2022 10:00

Star Wars -universumi laajenee jälleen. Disney Plussaan on lisätty tänään keskiviikkona 26. lokakuuta ensimmäinen kausi uutuussarjasta Tales of the Jedi.

Antologiasarja koostuu yhteensä kuudesta jaksosta. Ensimmäiset kolme jaksoa kertovat yksittäisiä tarinoita Ahsoka Tanon elämästä, kun taas toinen puolikas tekee samoin nuoren kreivi Dookun kanssa.

Tales of the Jedi tuo jälleen yhteen kasan Star Wars -konkareita. Sarjan on luonut Dave Filoni, jonka rosteriin lukeutuvat mm. The Clone Wars, Rebels, The Bad Batch, The Mandalorian ja Ahsoka. Musiikit sarjaan on säveltänyt Kevin Kiner (The Clone Wars, Rebels) ja sen animaatiojälki on toteutettu samalla tyylillä kuin seitsenkautinen The Clone Wars.

Tuttuihin (ääni)rooleihinsa palaavat esimerkiksi Ashley Eckhart (Ahsoka), Corey Burton (Dooku), Liam Neeson (Qui-Gon), James Arnold Taylor (Obi-Wan) ja Matt Lanter (Anakin).

Tales of the Jedi -jaksot ovat kestoltaan vain noin 10-20 minuuttia, joten kausi on helppo katsella läpi vaikkapa yhdeltä istumalta. Alla sarjan traileri.

Lisää luettavaa