Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Tämähän onkin kelpo romanttinen draama – tähtikaarti on laaja ja häikäisevä

IMDb-arvosana on 6,8.

9.1.2023 09:00

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva Life Itself (2018).

Will hyppää terapeuttinsa tohtori Cait Morrisin vastaanotolla, koska vaimo Abby on ottanut eron. Abbyn ongelmat taas johtuvat tämän vanhempien, Irwinin ja Lindan, kolkosta kohtalosta, ja siitä, mitä Joe-setä teki.

Kaukana Yhdysvalloista, Espanjassa, Vincent Saccione tarjoaa työntekijälleen Javierille ja tämän tyttöystävälle Isabelille mahdollisuutta parempaan elämään. Willin ja Abbyn tytär Dylan taas saa tilaisuuden törmätä, kirjaimellisesti, Javierin ja Isabelin poikaan, Rodrigoon, joka yhdistää kahden tyystin erilaisen perheen tarinat yhdeksi.

Ohjaajana Dan Fogelman. Näyttelijöinä Oscar Isaac, Olivia Wilde, Annette Bening, Antonio Banderas, Mandy Patinkin, Jean Smart, Olivia Cooke, Lorenza Izzo sekä Samuel L. Jackson.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kolme tähteä:

”Kyseessä ei ole maailmankatsomusta muuttava elokuva; se on unohdettava, hieman tylsä ja siirappinen satu. Se ei kuitenkaan ole aivan niin huono kuin voisi olettaa ja sille kannattaa antaa mahdollisuus jo vain mainion näyttelijäkaartin takia.

Life Itself tuntuu salaiselta paheelta; elokuvalta, joka kaivetaan esiin sukkalaatikosta, nautitaan suklaalevyn kera ja vollotetaan yksin pimeässä. Eikä siinä oikeastaan ole mitään vikaa.”

Lue myös: Malli-näyttelijä Nina Dobrev täytti 34 vuotta – tältä tulevan Renny Harlin -leffan tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia