Nyt HBO Nordicilla: TV-sarjalisäyksissä mm. sikarikkaan suvun kidnappausdraama ja palkkamurhaajan yllättävä unelma

HBO Nordicilla on tänään supermaanantai, ja luvassa on ensi-iltoja sekä uusille sarjoille että vanhojen suosikkien uusille kausille.

Viidennen tuotantokautensa aloittava Silicon Valley jatkaa IT-maailman syövereihin sukeltamista. Pied Piper lähtee viimeinkin kunnolla lentoon, mutta se ei suinkaan rauhoita yhtiön perustajaa.

Näistä uusista jaksoista puuttuu ensimmäistä kertaa T.J. Miller, joka esitti omalaatuista pikkupomoa Erlich Bachmania.

Miekkojaan kalistelevat Chuck (Paul Giamatti) ja Axe (Damian Lewis) joutuvat kohtaamaan yhteisen vihollisen Showtimen Billions-sarjan kolmannella kaudella.

Uusi tummanpuhuva komedia Barry kertoo surkeasta palkkamurhaajasta, joka päätyy yhden keikkansa ansiosta haaveilemaan uudesta urasta näyttelijänä.

Sarjan pääosaa näyttelee SNL-koomikko Bill Hader, joka on yhdessä Alec Bergin kanssa luonut, käsikirjoittanut ja tuottanut sarjan. Yhdessä sivuosassa nähdään legendaarinen Henry Winkler (Onnen päivät).

FX-kaapelikanavan alkuperäissarja Trust on antologiasarja, jossa käsitellään Gettyn mahtisuvun perijän kidnappausta 70-luvulla. Tositapahtumiin perustuva sarja sekä sen kanava FX on saanutkin jo peräänsä oikeat Gettyt, jotka eivät ole lainkaan tyytyväisiä vihjauksista järjestettyyn rikokseen.

Sarjan pääosassa Gettyn suvun patriarkkana nähdään Donald Sutherland, minkä lisäksi sarja on Oscar-voittaja Hilary Swankin paluu kameran eteen kolmen vuoden sapattivapaan jälkeen.

 

Aiheeseen liittyvät jutut