Nyt Hugh Grant lyttää rakastetun leffansa lopun – ja vertasi Drew Barrymorea koiraan

Pehmensi kuitenkin heti lausuntoaan.

17.3.2023 08:15

Hollywood-tähti Hugh Grant sai äänekästä kritiikkiä sosiaalisessa mediassa, koska joidenkin mielestä hän käyttäytyi tylysti Oscar-gaalan haastattelussa hänen haastattelijaansa, malli ja juontaja Ashley Grahamia kohtaan.

Grant saattoi vaikuttaa tympääntyneeltä Grahamin kysymyksiin. Graham muun muassa kysyi tähden vaatetuksesta, ja otti puheeksi Grantin roolin elokuvassa Glass Onion: Veitset esiin -mysteeri (2002), jossa Grantilla on vain pieni pesti.

Tähti oli jälleen aika suorapuheisella tuulella Wired-lehden haastattelussa, jossa hän lyttäsi sekä oman elokuvansa lopun että näyttelijä Drew Barrymoren.

Huutia sai elokuvan Notting Hill (1999) loppukohtaus, jossa Julia Roberts ja Grant lepäävät puistonpenkillä Grantin lukiessa kirjaa. Grant kutsui kohtausta kuvottavaksi.

– Sinä kuvottavana hetkenä penkillä lopussa luen Louis de Bernièresin kirjaa Kapteeni Corellin Mandoliini, joka oli hänen seuraava elokuvansa, Grant sanoi.

– Se on siis pieni vitsi Roger Michelliltä, rauha hänen sielullensa, Grant paljasti.

Notting Hill (1999).

Barrymore sai puolestaan näpäytyksen laulutaidoistaan elokuvassa Sävel ja sanat (2007), jossa oli mukana myös Grant. Tähti myönsi, että hänenkin ääntään on käsitelty hiukan.

– Minua on hiukan autotunetettu (viritetty ohjelmallisesti), muttei niin paljon kuin joitakin, Grant sanoi.

– Drew Barrymore on kanssani siinä elokuvassa, enkä usko että hän pahastuisi, jos sanon, että hänen laulunsa on aivan kauhistuttavaa. Olen kuullut koirien haukkuvan paremmin kuin hänen laulavan, Grant täräytti.

– Siitä huolimatta, kun he virittivät hänet, hän kuulosti paljon paremmalta kuin minä, koska hänellä on sydäntä, ääntä ja rock ’n’ rollia. Minä taasen kuulostin Julie Andrewsilta, vaikka minunkin oli tarkoitus olla rock ’n’ rollia, Grant pehmensi.

Sävel ja sanat (2007).

Grant nähdään seuraavaksi Chris Pinen ja Michelle Rodriguezin rinnalla tulevassa elokuvassa Dungeons & Dragons: Honor among Thieves. Leffan ohjaajina toimivat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley.

Elokuva saa ensi-iltansa 31. maaliskuuta. Alla Grantin haastattelu Oscareissa sekä traileri elokuvasta Dungeons & Dragons: Honor among Thieves.

Lue myös: Eva Greenin syytetään luistaneen sovitusta roolista ”paskassa B-elokuvassa” – haukkui WhatsApp-viestissä kuvausryhmän ja vaatii miljoonaa ilman työntekoa – Episodi.fi

Lähde: SportsSkeeda, NME

Lisää luettavaa