Nyt Netflixissä: riemastuttava sarjakuvaleffa vuodelta 2017 – huippunäyttelijä loistaa pahiksena

Humoristista ja vauhdikasta Marvel-viihdettä.

30.3.2019 22:00

Spider-Man: Homecoming (2017) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Captain America: Civil Warin tapahtumien jälkeen sijoittuvassa supersankarielokuvassa Peter Parker palaa arkeen seikkailtuaan Iron Manin ja muiden sankareiden kanssa. Parker tasapainottelee high schoolin ja supersankarina olemisen välillä, mutta päänvaivaa aiheuttaa Korppikotka-niminen pahis, joka myy vaarallisia aseita rikollisille.

Jon Wattsin ohjaustyön pääosissa nähdään Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Laura Harrier, Jon Favreau, Zendaya ja Jacob Batalon.

Spider-Man: Homecoming sai Episodin arviossa neljä tähteä ja paljon ylistystä.

Spider-Man: Homecoming on paras Hämisleffa, ja Holland on sarjakuville uskollisin Peter Parker. Homecoming on suorastaan riemastuttava sarjakuvaelokuva. Se on vauhdikas, paikoittain hykerryttävän hauska, jännä ja onnistuu jopa yllättämään kohtauksilla, jotka ohjaaja Watts on lainannut sellaisista kulttielokuvista kuten Vaihdetaan vapaalle, Ferris ja The Breakfast Club. Keaton onnistuu tuomaan Korppikotkaansa oikeaa inhimillisyyttä, eikä hahmo ole vain kasvoton uhka, vaan oikeasti Marvel-maailmojen parhaita pahishahmoja”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen