Nyt Paramount Plus: Ryan Reynoldsin mysteeritrilleri vuodelta 2014 on ristiriitainen – joko pitää tai ei

IMDb-arvosana on 5,9.

31.8.2022 07:00

Paramount Plussan valikoimassa on nyt jännitystä tarjoava The Captive (2014). Elokuvan epälineaarinen juoni ei ehkä miellytä kaikkia, ja sen arveltiin olevan syynä heikkoon vastaanottoon.

Yhdeksänvuotias Cassandra katoaa jäljettömiin keskellä kirkasta päivää, kun isä Matthew pysähtyy vain hetkeksi tienvarsikuppilaan ruokaostoksille. Tytön äidin Tinan elämä hajoaa pirstaleiksi ja muuttuu ikuiseksi painajaiseksi, hänen syyttäessään miestään kaikesta tapahtuneesta. Vielä useiden vuosien jälkeenkin Matthew jaksaa uskoa tyttärensä vielä löytyvän elossa, kunnes poliisitkin yhtäkkiä löytävät uusia todisteita, joiden pohjalta tapaus otetaan taas käsittelyyn.

Näyttelijöinä Ryan Reynolds, Scott Speedman, Rosario Dawson, Mireille Enos, Kevin Durand, Alexia Fast, Peyton Kennedy sekä Bruce Greenwood.

Elokuva oli Kanadan elokuvateollisuuden yritys tehdä Hollywood-tason massamarkkinatrilleri, ja sen pääosaan saatiin kanadalainen vetonaula Ryan Reynolds. Leffa ei silti menestynyt. Epäonnistumista selitettiin negatiivisilla arvioilla, heikolla markkinointikampanjalla ja jo mainitulla epälineaarisella juonella. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Vuoden 2011 supersankarileffa on niin kökkö, että päätähtikin inhoaa sitä! Ja ohjaaja vielä kiusasi kuvauksissa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa