Nyt Prime Videossa: Toimintatrilleri jättää jälkeensä sadistisen väkivallan vanan – näyttelijä harjoitteli rooliin kuukausia

IMDb-arvosana on 6,4.

Prime Videossa on nyt Pierre Morelin (Taken) ohjaama toimintatrilleri Peppermint (2018).

Riley Northin (Jennifer Garner) perhe kitkuttelee toimeentulon rajoilla. Aviomies tuntee hetken kiusausta lähteä laittomuuksien teille ryöväämään pahamaineisen huumepomon rahoja. Vaikka hän lopulta päättää olla tarttumatta ehdotukseen, on jo liian myöhäistä.

Vihiä saanut gangsteri käskee tehdä miehestä ja hänen perheestään varoittavan esimerkin. Verilöylystä nipin napin selvinnyt Riley herää koomasta ja tajuaa menettäneensä miehensä ja tyttärensä raa’assa hyökkäyksessä. Elokuvassa näyttelee myös John Gallagher Jr.John OrtizAnnie Ilonzeh ja Jeff Hephner.

Episodin antoi elokuvalle arvostelussa kolme tähteä:

”Poikkeuksellisesta päähenkilöstä huolimatta Peppermint ei silti keksi vigilante-lajityyppiä uudelleen. Päinvastoin, se turvautuu tuttuihin kuvioihin, joissa katkeroitunut päähenkilö määrätietoisesti raivaa tietään kohti pääkohdettaan. Jälkeen jää sadististen väkivallantekojen vana, jossa panokset kasvavat sitä mukaa, mitä pitemmälle sankari pääsee ja mitä enemmän konnat, virkavalta ja suuri yleisö alkavat saada tästä selville. Edes moderni somejulkisuus ei tuo hahmoon tai aiheeseen mitään tuoretta.”

Garner harjoitteli kuukausia MMA-taistelua, veitsitaistelua ja ampuma-aseiden käsittelyä valmistautuakseen rooliinsa elokuvassa. Katso traileri alta.

Lue myös: Nyt Prime Videossa: Takuuvarmaa Neeson-toimintaa – tähden pituus aiheutti elokuvassa erikoistoimenpiteitä – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut