Nyt Prime Videossa: Muskelitähti laihdutti 18 kiloa rooliaan varten – klassisen vankilaleffan uusintafilmatisointi toimii aika hyvin

IMDb-arvosana on 7,2.

21.6.2022 12:03

Papillon (2017) on tosipohjainen seikkailuelokuva, jossa murtovaras Henri ”Papillon” Charrière lavastetaan murhaajaksi ja lähetetään pahamaineiseen Pirunsaaren rangaistussiirtolaan Ranskan Guayanaan.

Pääosissa nähdäään Charlie Hunnam ja Rami Malik. Ohjauksesta vastaa Michael Noer.

Episodin kolmen tähden arvostelussa kirjoitettiin näin:

”Kyseessä on aika pitkälle nimenomaan elokuvan uusintaversio, sillä vaikka pohjana on Charrièren kirja ja sen jatko-osa Banco, muistuttaa uusi Papillon paljon vuoden 1973 elokuvaa. Dustin Hoffmannin esittämä vankikumppani Louis Dega nostettiin siinä keskeiseksi sivuhahmoksi, vaikka kirjassa hänen osuutensa jää pieneksi. Sama temppu tehdään uudessakin elokuvassa, jossa rahanväärennyksestä tuomittua Degaa esittää Rami Malek.”

Hunnam joutui laihduttamaan rooliaan varten noin 18 kiloa, tosin turhan lihaksikkaalta rooliin hän näyttää edelleen. Toisena triviana kerrottakoon, että elokuvassa huudetaan Hoffman kohdassa, kun vangit astuvat laivasta ulos. Tämä on tietysti selkeä viittaus alkuperäiseen Papillon (1973) -elokuvaan. Alla traileri.

Lue myös: Amber Heard onnistui suututtamaan myös Kate Mossin – Deppin ystävä kertoi reaktiosta – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa