Nyt Prime Videossa: Virkavaltaan kuuluva kaksikko suututtaa huumekartellin – ohjaaja ja tuottaja kehui tähtikaksikon taidot

IMDb-arvosana on 7,3.

11.2.2023 08:30

Prime Videossa on nyt toimintakomedia 2 Guns (2013).

Rikolliskaksikko Bobby Trench ja Michael ”Stig” Stigman ovat aikeissa ryöstää Tres Cruces-pankista 3 miljoonaa dollaria. Tres Cruces ei ole mikä tahansa pankki, siellä meksikolainen huumelordi Papi Greco säilyttää siellä rahaa.

Todellisuudessa molemmat ovat Papin huumekartelliin solutautuneita agentteja. Trench on huumevirasto DEA:sta ja Stigman laivaston tiedustelupalvelusta. Kovanaamat luottavat toisiinsa tasan yhtä vähän kuin rikollisiin, jotka heidät on lähetetty narauttamaan. Kaksikon esimiehet kiistävät heidän olevan liittovaltion palveluksessa, ja kaikki tahtovat heidät joko vankilaan tai mullan alle.

Ohjaajana Baltasar Kormákur. Näyttelijöinä Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, James Marsden, Samuel Baca, Fred Ward sekä Edward James Olmos.

Ohjaaja ja tuottaja kertoivat elokuvan kommenttiraidalla, että monet elokuvan parhaista repliikeistä ovat Denzel Washingtonin ja Mark Wahlbergin improvisoimia. Mainittakoon myös, että rooleihin kaavailtiin aluksi Vince Vaughnia Bobbyksi ja Owen Wilsonia Stigiksi. Alla traileri.

Lue myös: Näyttelijätär Emma Roberts täytti 32 vuotta – tältä väkivaltakohussa kylvetetty tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia