Nyt SkyShowtimessa: Näyttelijätär inhosi kohteluaan leppoisan komedian kuvauksissa – muut näyttelijät hyljeksivät

IMDb-arvosana on 7,2.

19.8.2023 09:00

Emily Mortimer nähtiin aikoinaan romanttisessa komediassa Notting Hill (1999), joka nähdään illalla televisiosta. Mortimer esitti leffassa Hugh Grantin roolihahmon potentiaalista rakkauden kohdetta. Mukana myös Julia Roberts. Ohjaajana Roger Michell.

Mortimerin mukaan kuvaukset eivät menneet hyvin. Tähti sanoi muun näyttelijäkaartin käyttäytyneen hänen läheisyydessään oudosti ja vaivaantuneesti.

Emily Mortimer elokuvassa Notting Hill.

Mortimer sai kuvausten aikana nokkosihottuman, jota hän ei onnistunut peittämään. Tämän vuoksi hänelle tuli iho-oireita ja hänen kasvonsa turposivat.

– Joka kerta kun jännitän – ja näytellessä jännittää – saan nokkosihottuman ja kasvoni turpoavat, tähti selitti haastattelussa.

– Kaikkia hävetti. Se oli hyvin kiusallista. He ajattelivat: ”Kuka tämä tyttö on, jolla on vain yksi kohtaus, mutta hän tekee siitä niin ison asian.” Kukaan ei puhunut minulle. Se oli outoa, Mortimer jatkoi.

Hän oli tilansa vuoksi ujo ja nolostunut, joka ei hänen mukaansa auttanut muiden lämpenemistä Mortimeria kohtaan. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Hugh Grant lyttää rakastetun leffansa lopun – ja vertasi Drew Barrymorea koiraan – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa