Nyt SkyShowtimessa: Robert De Niro teki Kevin Costnerin työstä vaikeaa – klassisessa gangsterielokuvassa oli haasteensa

IMDb-arvosana on 7,8.

7.2.2024 07:00

SkyShowtimessa on nyt elokuva Lahjomattomat (1987).

Rikosdraamassa poliisi Eliot Ness on rikollispomo Al Caponen jäljillä. Hän käyttää kaikki keinot Caponen nalkkiin saamiseksi, vaikka se tarkoittaisi sääntöjen venyttämistä.

Eliot Nessin roolissa oleva Kevin Costner joutui kuvauksissa pienimuotoiseen pulaan Caponea näytelleen Robert De Niron kanssa. Costner kertoi asiasta aikoinaan haastattelussa.

– Minulla oli vaikeuksia joidenkin kohtausten kanssa, koska hahmoni oli niin ”luotisuora”. Robertilla taas oli vapauksia tulkintaan. Yritin selvitä muodollisella kielenkäytölläni jotakuta vastaan, joka käytti katukieltä ja vielä improvisoi jonkin verran. Joten minulla oli hankalaa selvitä joistain noista kohtauksista. Sean (Connery) puhui minulle asiasta jonkin verran, Costner kertoi.

Elokuvassa on hulppea tähtikaarti. Leffassa nähdään aiemmin mainitut Costner, De Niro ja Connery sekä muun muassa Andy Garcia ja Patricia Clarkson. Alla kohtaus elokuvasta.

Lue myös: Sean Connery riisui uhkailijan aseista ja pakotti maahan – 10 mielenkiintoista faktaa Hollywood-näyttelijöistä | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa