Nyt suoratoistona: Huippuleffa sai Matt Damonin ja Ben Affleckin itkemään – eikä todellakaan ihme

IMDb-arvosana on 8,3.

7.2.2024 07:30

SkyShowtimessa on nyt kasvutarina Will Hunting (1997).

Will Hunting on rauhaton nuori mies, joka viettää vapaa-aikansa baareissa ja siivoamalla korkeakoulun lattioita. Will ei kuitenkaan ole kuka tahansa nuori, sillä hän omaa uskomattomat matemaattiset kyvyt sekä valokuvamuistin.

Will ajautuu vaikeuksiin, mutta hänen kykynsä nähnyt professori saa neuvoteltua sopimuksen, jonka myötä Will sitoutuu käymään psykiatrin vastaanotolla. Psykiatri toisensa jälkeen kuitenkin kieltäytyy tapaamasta vastahankaista Williä. Lopulta hän löytää vertaisensa, Sean McGuiren, joka saa Willin vihdoin avautumaan ja miettimään, mitä hän haluaa elämällään tehdä.

Näyttelijöinä Matt Damon, Ben Affleck, Minnie Driver, Robin Williams ja Stellan Skarsgård. Ohjaajana Gus Van Sant. Käsikirjoituksen tekivät Matt Damon ja Ben Affleck.

Robin Williams ja Stellan Skarsgård.

Elokuvalla on hieno syntytarina. Damon ja Affleck halusivat molemmat näyttelijöiksi, mutta Hollywoodiin murtautuminen oli vaikeaa. Damon näkikin ainoaksi mahdollisuudeksi kirjoittaa oma käsikirjoitus, josta syntyi elokuva Will Hunting.

Ensimmäisenä kuvauspäivänä Damon ja Affleck alkoivat itkeä onnesta nähdessään hetken, kun arvostetut näyttelijät Robin Williams ja Stellan Skarsgård näyttelivät sanatarkasti Damonin ja Affleckin käsikirjoittaman kohtauksen. He olivat odottaneet moista tilannetta viisi vuotta.

Elokuva on myös Netflixissä. Alla traileri.

Lue Will Huntingin syntytarina täältä: Ben Affleck luuli Will Huntingin jälkeen olevansa ”ikuisesti rikas” – näin hän törsäsi kaiken Matt Damonin kanssa puolessa vuodessa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia