Nyt Viaplayssa: Loistavan kauhukomedian neljän tähden jatko-osa – leffassa kuullaan mielenkiintoinen tositarina

IMDb-arvosana on 6,7.

5.4.2022 09:03

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt koominen kauhuelokuva Zombieland: Double Tap (2019).

Vuonna 2009 hullun lehmän tauti mutatoitui zombiepidemian aiheuttavaksi kannaksi. Silloin 4 toisilleen tuntematotna muodostivat hataran liittouman selviytyäkseen katastrofin jälkeisessä maailmassa. Vuosikausia he ovat taistelleet yhdessä samaa vihollista vastaan. Zombit ovat kymmenessä vuodessa kuitenkin kehittyneet.

Näyttelijöinä Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Rosario Dawson, Zoey Deutch sekä Luke Wilson. Ohjauksesta vastaa Ruben Fleischer.

Episodi antoi arvostelussa elokuvalle neljä tähteä:

”Kymmenen vuotta myöhemmin niin meidän maailmassamme kuin Zombieland-todellisuudessakin kohtaamme nelikon uudelleen – ja saamme nähdä täsmälleen saman tarinan uudelleen. Sankareiden nitisevä yhteiselämä, jakaantuminen kahtia, luvatun turvapaikan etsiminen, zombitulva. Jep, sama tarina lähes sanasta sanaan.

Mutta mikäpä siinä, sillä hölmö kokonaisuus toimi ensimmäisellä kerralla, ja saman porukan – niin kameran edessä kuin takanakin – uusi seikkailu on kuin iloisesti onnistunut luokkakokous. Kaikesta näkee, että kuvauksissa on ollut hauskaa, ja se välittyy hyvällä tavalla katsomoonkin.”

Tallahassee kertoo elokuvassa Elvis-imitoinneistaan. Kyseessä on tositarina siitä, kuinka Woody Harrelson aloitti näyttelijänuransa. Alla traileri.

Lue myös: Neuvostoliitto olisi saattanut tehdä maihinnousun Helsinkiin – virolaisten käymä Sinisten vuorten taistelu oli ratkaisevassa asemassa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa