Nyt Viaplayssa: Tähtivoimaa uhkuva tositarina ainutlaatuisesta palomiesryhmästä – vain äärimmäinen uhraus voi pelastaa kaupungin

IMDb-arvosana on 7,6.

5.4.2022 04:30

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva Only the Brave (2017).

Elokuva on tositarina Granite Mountain Hotshots -ryhmästä, joka ainutlaatuisena paikallisena palomiesryhmänä pääsi otsikoihin tulipaloja vastaan kamppaillessaan. Vuonna 2007 Prescottin palokunnan Erich Marsh on turhautunut metsäpalojen sammutustyössä, kun muualta tulevat sammutusryhmät eivät suostu hänen ehdotuksiinsa alueen tulipaloja sammuttaessaan.

Saadakseen tilanteeseen muutoksen Marsh hankkii pormestarilta luvan Prescottin oman ryhmän perustamiseksi. Kovien haasteiden ja uhrauksien myötä miesten välille kehittyy tiivis veljeys, ja näin Granite Mountain Hotshots on syntynyt. Kaikki tämä joutuu koetukselle Yarnell Hillin metsäpalossa, ja vain äärimmäinen uhraus voi pelastaa kaupungin.

Näyttelijöinä Josh Brolin, Jennifer Connelly, Jeff Bridges, Miles Teller, Andie McDowell ja Taylor Kitsch. Ohjauksesta vastaa Joseph Kosinski. Ken Nolan ja Eric Warren Singer kirjoittivat käsikirjoituksen GQ:n artikkelin No Exit pohjalta. Alla traileri.

Lue myös: Neuvostoliitto olisi saattanut tehdä maihinnousun Helsinkiin – virolaisten käymä Sinisten vuorten taistelu oli ratkaisevassa asemassa – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia