Oletko Jennifer Lawrence -fani ja Prime Videon asiakas? Tämä uutinen on sinulle

Kelpoa viihdettä Prime Videon katsojille.

4.8.2022 22:45

Prime Videoon on lisätty katsottavaksi koko Nälkäpeli-sarja. Jos elokuvien katsomisesta on aikaa, nyt Katniss Everdeenin (Jennifer Lawrence) seikkailut voi katsella vaikka putkeen uudelleen. Tarjolla on Nälkäpeli (2012), Nälkäpeli – Vihan liekit (2013), Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 (2014) ja Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2 (2015)

Elokuvan ensimmäisessä osassa luonnonkatastrofit, kuivuus, myrskyt, tulipalot ja tulvat ovat nielleet suuren osan Pohjois-Amerikasta. Loput hävitti jäljelle jääneestä ruoasta käyty sota. Raunioista syntyi Panem. Sen kansalaiset nousivat kapinaan hallitsijoitaan vastaan, mutta hävisivät taistelun. Rangaistukseksi kehitettiin Nälkäpeli.

Joka vuosi valitaan 24 teini-ikäistä poikaa ja tyttöä Nälkäpeliin – ison mittakaavan tosi-tv-ohjelmaan, jossa on vain yksi voittaja: se, joka jää henkiin! Suurin osa nuorista harjoittelee koko elämänsä Nälkäpeliä varten. Mutta ei Katniss, jolla on apunaan vain terävät vaistonsa äärimmäisessä taistelussa, jossa vastakkain ovat henkiinjääminen ja hyväntahtoisuus. Ja elämä ja kuolema. Alla ensimmäisen osan traileri.

Lue myös: Prime Videossa on nyt katsottavissa parasta fantasiaa – enteilee The Rings of Powerin julkaisua – Episodi.fi

Lisää luettavaa