Prime Videossa on nyt katsottavissa parasta fantasiaa – enteilee The Rings of Powerin julkaisua

Olisiko aika katsoa uudestaan?

Prime Video on lisännyt palveluunsa kenties maailman parhaimman fantasiatrilogian. Katsottavaksi on ilmaantunut Taru sormusten herrasta -trilogia.

Ensimmäisessä Sormuksen ritarit -nimisessä osassa Frodo saa eteensä tehtävän, jota hän ei osannut odottaa. Sankarit lähtevät matkaan tavoitteenaan viedä Valtasormus sinne mistä se on tullutkin – synkkään Mordorin maahan, jota hallitsee ilkimys Sauron. Matka ei kuitenkaan suju ongelmitta, ja lopulta ystävää ei erota vihollisesta.

Kaksi tornia -osassa saattue on hajonnut, mutta tehtävä – tuhota Valtasormus – jatkuu. Frodon ja Samin on luotettava Klonkkuun henkensäkin uhalla löytääkseen tien Mordoriin. Sarumanin armeija lähestyy uhkaavasti ja saattueen hengissä selvinneet jäsenet valmistautuvat taisteluun Keski-Maan ihmisten ja olentojen rinnalla. Sormuksen sota on alkanut.

Kuninkaan paluussa viimeinen taistelu Keski-Maasta on alkanut. Frodo ja Sam jatkavat vaarallista matkaansa Klonkun opastamina kohti Tuomiovuoren tulia tuhotakseen Valtasormuksen. Aragorn valmistautuu perimäänsä kohtaloon johtaessaan joukkojaan kohti ylivoimaista Sauronin armeijaa, jotta Sormuksen Viejä voisi saattaa tehtävänsä päätökseen.

Tolkienin luomaan maailmaan sijoittuva Valtasormukset (The Rings of Power) on saapumassa Prime Videoon 2. syyskuuta alkaen. Trilogian saapuminen sopiikin siis hyvin tulevaan tarjontaan. Alla ensimmäisen osan traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut