Olivia Wilden ohjaama Don’t Worry Darling sai trailerin – pääosassa Black Widow- ja Midsommar-stara

Wilden toinen ohjaustyö julkaistaan pian.

Näyttelijänä ehkäpä parhaiten tunnettu Olivia Wilde räjäytti pankin todella hauskalla ja fiksulla Booksmart-komediallaan vuonna 2019. Nyt Wilde on tehnyt psykologisen jännärin nimeltä Don’t Worry Darling.

Pääosissa nähdään Florence Pugh, Harry Styles, Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne ja Chris Pine.

Virallinen juonikuvaus kuulostaa tällaiselta:

Alice (Pugh) ja Jack (Styles) ovat onnekkaita saadessaan asua idyllisessä Victory-yhteisössä, joka on kokeellinen asuinalue huippusalaiselle Victory Projectille työskenteleville miehille ja heidän perheilleen. Toimitusjohtaja Frank (Pine) – visionääri ja elämäntapavalmentaja – kannattaa 1950-luvun yhteiskunnallista optimismia ja ankkuroi sen osaksi tiiviin erämaautopian jokaista arjen hetkeä.

Samalla, kun aviomiehet viettävä päivät Victory Projectin päämajassa työskennellen ”edistyksellisten materiaalien kehityksen” parissa, heidän vaimonsa – mukaanlukien Frankin tyylikäs kumppani Shelley (Chan) – saavat viettää aikaa nauttien yhteisönsä kauneudesta, luksuksesta ja elostelusta. Elämä on täydellistä, kun yritys täyttää kaikkien asukkaiden tarpeet. Heidän tulee vain vastapalveluksena omistautua kyselemättä Victoryn aatteelle.

Kun idyllinen elämäntyyli alkaa rakoilla paljastaen jotakin paljon pahaenteisempää viehättävien kulissien takana, Alice alkaa kyseenalaistaa, mitä Victoryssa oikein tapahtuu ja miksi. Miten paljon Alice on valmis menettämään paljastaakseen, mitä paratiisiyhteisössä todella on meneillään?

Ensi-ilta 23. syyskuussa.

Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut