Oscar-ehdokkuuksia kahmineen Todd Fieldin edellisestä elokuvasta jo 13 vuotta – vihdoin uusi projekti toteutumassa

Sekä Leonardo DiCaprio että Christian Bale ovat vuosien saatossa olleet kiinnostuneita elokuvan pääroolista. Nähtäväksi jää, onko kumpikaan yhä ohjaajan mielessä roolituksia tehtäessä.

Kaksi kehuttua ja palkintoehdokkuuksia kahminutta elokuvaa, In the Bedroomin ja Little Childrenin, käsikirjoittanut ja ohjannut Todd Field on viettänyt yli vuosikymmenen hiljaiseloa. Tauko elokuvissa ei ole ollut suunniteltua vaan ohjaajalla on ollut vaikeuksia saada projektejaan tuotantoon niin tv:n kuin valkokankaan puolellakin.

Mutta nyt näyttäisi, että Fieldin pitkään kehittelemä The Creed of Violence liikahtaisi eteenpäin esituotantovaiheeseen, kiitos tuottaja Brian Oliverin (Hacksaw Ridge).

Boston Teranin romaaniin perustuva elokuva sijoittuu Meksikon vallankumouksen aikoihin ja kertoo isästä sekä pojasta, jotka vastahakoisesti lyöttäytyvät yhteen pysäyttääkseen joukon salakuljettajia. Palkkatappaja-isä ja rikostutkija-poika soluttautuvat yhdessä Meksikon alamaailmaan, jossa he kohtaavat varkaita, salakuljettajia ja murhaajia.

Vielä uutta nimeäkin etsivä The Creed of Violence pyritään saamaan kameroiden eteen keväällä 2020.

Lähde: Moviehole

Kuva elokuvasta Little Children (2006).

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut