Pahus! Faneja harmittava tiedonanto Taken-tähti Liam Neesonilta

Iso menetys.

Liam Neeson kertoi haastattelussa asian, joka harmittanee monia tähden faneja – häntä ei enää kohta nähdä toimintaelokuvissa.

Neesonin hyppäys toimintaelokuviin oli tähdenkin mukaan pelkkä sattuma. Hän teki vuonna 2008 Taken-toimintaelokuvan, josta poiki kaksi jatko-osaa sekä uudenlainen Hollywood-ura aiemmin lähinnä draamarooleja tehneelle Neesonille.

Takenin jälkeen hän on tehnyt useita toimintaelokuvia ja hänelle lähetetään edelleen toimintaelokuvien käsikirjoituksia.

– Hollywood tuntuu näkevän minut eri valossa Taken-elokuvien menestyksen vuoksi. Minulle lähetetään aika paljon toimintapainotteisia käsikirjoituksia, joka on hienoa. En mollaa niitä. Se on hyvin imartelevaa. Mutta kaikella on tietysti rajansa, Neeson sanoi vuonna 2015.

Neesonin mielestä hänen 65 vuoden ikänsä alkaakin olla liikaa toimintaelokuviin, eikä hän halua riskeerata enää terveyttään.

– He nakkelevat edelleen isoja summia eteeni, jotta tekisin niitä (toimintaelokuvia). Minusta tuntuu: ”Kaverit, olen kuusikymmentä *itun viisi. Yleisö tulee lopulta sanomaan come on.”, Neeson kertoi nyt Toronton elokuvajuhlilla.

Onneksi tähdeltä on vielä tulossa kaksi toimintaelokuvaa, Hard Powder ja The Commuter, ennen eläköitymistä valkokangassankarin puuhista. Hän aikoo edelleen jatkaa muissa rooleissa.

Lähde: Slashfilm

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut