Päivällä tv:ssä: Disneyn superhitti sai K-16-leiman Venäjällä – leffassa myös niin nolo kohtaus ettei näyttelijä sallinut ylimääräisiä paikalle

IMDb-arvosana on 7,1.

Päivän tv-viihteestä löytyy sopiva elokuva kaikenikäisille. Kaunotar ja hirviö (2017) on klassinen satu, josta Disney teki uuden version. Tarinassa rohkea nuori tyttö joutuu vangiksi lumottuun linnaan. Kaikenlaista outoa alkaa tapahtua – kellot ja kynttilänjalat heräävät henkiin ja hän tapaa myös erikoisen prinssin.

Näyttelijöinä Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ewan McGregor ja Kevin Kline. Ohjauksesta vastaa Bill Condon.

McGregor näyttelee leffassa hahmoa nimeltään Lumière. McGregoria nolotti tehdä tanssikohtaus liikkeenkaappaustamineet päällään, eikä paikalla saanut olla kuin välttämättömimmät kuvausryhmän jäsenet. Tanssi saatiin kuitenkin lopulta purkitettua.

Mainittakoon vielä, että alle 16-vuotiaat eivät päässeet katsomaan elokuvaa Venäjällä, koska siinä on homohahmo, ja asiasta nousi porua duumassa. Venäjällä on säädetty laki ”homopropagandaa” vastaan. Laki kieltää tällaisen materiaalin levittämisen alaikäisten keskuudessa.

Kaunotar ja hirviö on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 26.06.2022 klo 15.40, Nelonen

Lue myös: Neuvostoliitto olisi saattanut tehdä maihinnousun Helsinkiin – virolaisten käymä Sinimäkien taistelu oli ratkaisevassa asemassa – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: NBC

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut