”Pappi käytti minua seksuaalisesti hyväksi, kun olin 13-vuotias”: Armie Hammer puhuu ensimmäistä kertaa kohun jälkeen

Armie paljastaa kaiken.

6.2.2023 18:00

Armie Hammerin rajut tekstiviestit vuotivat julkisuuteen vuonna 2021. Niissä hän fantasioi kannibalismilla, raiskaamisella ja muulla rajulla BDSM-meiningillä. Pian Effie-niminen nainen syytti Hammeria seksuaalisesta väkivallasta.

Hammer sai potkut useammastakin elokuvaprojektista ja on viettänyt sen jälkeen hiljaiseloa.

Nyt Hammer puhuu seksuaalisuudestaan, seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä itsemurhayrityksestä.

– En ole pakottanut ketään BDSM:ään. Se on tärkeää siinä maailmassa. Sen maailman seksi on äärimmäistä. Luottamus on tärkeää dominoijan ja subin välillä, Hammer kertoo.

Samalla hän paljastaa joutuneensa 13-vuotiaana kirkkonsa papin hyväksikäyttämäksi. Seksuaalista hyväksikäyttöä kesti vuoden ajan. Hän kertoi tapahtuneesta vanhemmilleen vuosien kuluttua, mutta he eivät uskoneet, koska eihän Jumalan mies voisi sellaiseen syyllistyä.

– Hyväksikäyttö tutustutti minut sellaiseen seksiin, joka ei ollut käsissäni. Olin täysin voimaton. Tämän jälkeen halusin olla aina kontrollissa seksin suhteen, Hammer kertoo.

Hammer myöntää pohtineensa itsemurhaa vuoden 2021 paljastusten jälkeen.

– Kävelin mereen ja uin niin pitkälle kuin voin. En välittänyt hukunko, ajaako vene päältäni vai päädynkö hain suuhun. Sitten muistin, että lapseni ovat rannalla. En voinut tehdä sitä heille.

Hammer on ollut kuntoutuksessa jo pitkään. Robert Downey Jr. on maksanut huhujen mukaan miehen hoidon.

– Kipu on tärkeä osa henkistä matkaa. Olen nyt terveempi, onnellisempi ja tasapainoisempi henkilö. Olen lasteni kanssa enemmän kuin koskaan. Olen onnellinen, kun sain viettää aikaa isäni kanssa. Olen ikionnellinen, koska paranen. En todellakaan palaisi ajassa taakse ja tekisi asioita toisin, Hammer kertoo.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa