Pari tärkeää tekijää uupui Frendien erikoisjaksosta – Ohjaaja selventää, miksi rakastetut hahmot puuttuivat

Frendit

Harmillinen juttu.

E! Entertainment ihmetteli monien katsojien lisäksi, kuinka pari tärkeää tekijää uupui Frendien erikoisjakson Friends: The Reunionin jälleennäkemisestä.

Phoeben rakasta Mikea näytellyt Paul Rudd ei näyttäytynyt erikoisjaksossa, kuten ei myöskään Rossin lasta Beniä näytellyt Cole Sprouse. Ohjaaja Ben Winston selventää hieman. ”Emme saaneet kaikkia mukaan, koska jakso kestää vain tunnin ja 45 minuuttia. Ja huomion täytyy keskittyä show’n päähahmoihin, joita on kuusi.”

Vastaus ontuu siinä mielessä, että HBO:n striimipalvelussa voi oletettavasti olla minkä pituinen jakso tahansa, ja viraiksi oli päässyt lukuisia sarjaan kuulumattomia henkilöitä, kuten Justin Bieber tai Malala Yousafzai. Ohjaaja syytti myös pandemiaa, ja sitä kuinka vaikeaa matkustaminen on.

”Kutsuimme kyllä ihmisiä, jotka eivät päässeet paikalle. Nyt on vaikea tehdä televisiota, koska ihmisiä pitää lennättää maasta toiseen.” Hän toteaa myös, että ajoitus oli kaikki kaikessa. ”Se oli ilta, joka kaikilla kuudella päänäyttelijällä oli vapaana. Ajoittaminen oli äärimmäisen vaikeaa. Jos et ollut vapaana huhtikuun 7. päivä kello 20, sitten et valitettavasti voinut olla osa sitä.”

Ruddin tiedetään kuvaavan parhaillaan Ant-Man and the Wasp: Quantumaniaa ja Sprouse Riverdalea.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut