Paul Bettany paljasti WandaVisionin viimeisen jakson yllätysnäyttelijän – tämä ei mennyt ihan niin kuin on spekuloitu

Onko tämä nyt sitten tuplavedätys Bettanylta? Apua!

Paul Bettany kiusoitteli Marvel-faneja jokunen viikko sitten sillä, että sarjassa tullaan näkemään joku sellainen mahtava näyttelijä, jonka kanssa miekkonen on aina halunnut näytellä. Kaksikon välinen kemiakin kuulemma toimi upeasti.

Fanit ovat pohtineet sen jälkeen onko se kenties Al Pacino, joka on ilmaissut haluavansa näytellä Marvelissa. Hän olisi täydellinen Mephisto.

Monia muitakin nimiä on tullut ilmi, mutta todellisuus on ehkä hieman nolompi.

Bettanyn mukaan Black Girl Nerdseille annettu haastattelu lähti hieman käpälästä ja hän halusi pitää hauskaa fanien kustannuksella.

Bettany on nimittäin paljastanut puhuneensa itsestään. Bettany näyttelee sekä Wandan rakastamaa Visionia että SWORD:in luomaa ”tyhjää” White Visionia. Visionit tulevat ilmeisesti ottamaan yhteen WandaVisionin viimeisessä osassa.

– Tiedäthän kuinka jokin asia tuntuu hauskalta ajatukselta ja sitten sanot sen ääneen? Sen jälkeen alat panikoimaan. Noh, tämä tapahtui minulle. Fanit alkoivat sen jälkeen arvuuttelemaan, onko näyttelijä mahdollisesti Benedict Cumberbatch tai Patrick Stewart. Ajattelin vain ”vau, se olisi niin siistiä”. Nyt kaikki tulevat pettymään, koska yllätysnäyttelijä onkin minä itse, Bettany paljasti GMA:n haastattelussa.

GMA:n juontajat ryhtyivät tietenkin spekuloimaan asialla. Marvel ja Disney ovat nimittäin todella juonikkaita salaisuuksiensa kanssa. Bettany pelastaa lopulta tilanteen ”teknisen ongelman” avulla.

WandaVisionin viimeinen osa nähdään 5.3. Disney Plus -kanavalle.

Katso hauska video alta.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut