WandaVision-tähti Kathryn Hahn on nyt myös iTunesin kuunnelluin artisti

Kaikkeen sitä Marvel-tähdet päätyvätkin.

Kathryn Hahn näyttelee WandaVision-sarjassa Wandan (Elizabeth Olsen) ja Visionin (Paul Bettany) naapuria Agnesia. Nyt Hahn on päätynyt iTunesin soittolistan kärkeen, tosin hetkeksi vain, sillä Post Malonen Pokémon-coveri vei ykköspaikan.

Spoilereita alla.

Hahnin hahmo Agnes paljastuu lopulta Agatha Harknessiksi, Marvelin MCU:n voimalliseksi noidaksi, joka on manipuloinut Wandan tunteita taikuudella.

Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez sävelsivät hahmolle oman Agatha All Along -nimisen teemakappaleen, jonka Hahn itse laulaa. Kappale kuultiin seiskaepisodin lopussa.

Hahn ei käytä sosiaalista mediaa, joten supertähteys tuli näyttelijälle yllätyksenä. Edellisenä päivänä hän hoiti 11-vuotiaan tyttärensä kanssa eläinsuojelusta pelastettua kissanpoikasta ja seuraavana hän olikin jo iTunesin kuunnelluin artisti.

Maailma on mesta paikka.

Hahn oli Seth Meyersin Late Night -ohjelman vieraana, jossa asiaa puitiin.

– En ymmärrä tätä laisinkaan. Tämä on uskomatonta. Se on täysin hullua. Seth, mitä ihmettä tapahtuu, Hahn kyseli juontajalta.

– Minulla ei ole tilejä sosiaalisessa mediassa, joten kaikki uutiset filtteröityivät pois elämästäni. Olin todella kummissani. Se on niin hauskaa. Samaan aikaan kun kerään ulkona koiran kakkaa ja sisällä kissan kakkaa, tämä tapahtuu. Se on aivan kreisiä.

63-sekuntisesta kappale nousi nopeasti fanisuosikiksi. Onhan se varsinainen korvamato.

Agatha All Along keikkui hetken soittolistan kärjessä, mutta pian Post Malonen Pokémon-coveri Only Wanna Be With You vei ykköspaikan.

Kuuntele alta Agatha All Along -kappale.

YouTube video

Lähde: EW

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut