Pierce Brosnan kommentoi huhuttua uutta 007-näyttelijää – antoi myös neuvon

Veteraani-Bond ohjeistaa.

27.3.2024 04:30

Vuosien 1995 ja 2002 välillä James Bondina nähty Pierce Brosnan kommentoi mahdollista uutta Bond-näyttelijää. The Sun uutisoi vastikään sisäpiirilähteen kertoneen, että rooli olisi Aaron Taylor-Johnsonin, jos hän vain ottaa sen vastaan.

Brosnan kommentoi nyt Taylor-Johnsonista levinnyttä huhua RTÉ Radio 1:lle.

– Uskon, että miehellä on kykyä, lahjakkuutta ja karismaa Bondin rooliin – hyvinkin paljon, Brosnan tuumi.

– Luin uutisia hänen mahdollisuuksistaan olla Bond, ja nostaisin ehdottomasti hattua hänelle. Ole rohkea, lähde mukaan ja pidä hauskaa. Rakasta sitä, tee se. Hän kyllä pystyy siihen, Brosnan ohjeisti.

Aaron Taylor-Johnson elokuvassa Bullet Train.

Taylor-Johnson on englantilainen näyttelijä, joka oli pääroolissa suositussa, kieli poskessa tehdyssä supersankarileffassa Kick-Ass (2010). Hänet nähtiin myös Pietro Maximoffin roolissa Marvel-elokuvassa Avengers: Age of Ultron (2015).

Viimeisimpiä merkittäviä rooleja häneltä on vuoden 2022 elokuva Bullet Train. Hänen kykynsä voikin tarkastaa vaikkapa siitä leffasta, ja se on parhaillaan Netflixissä. Elokuvassa nähdään myös Brad Pitt.

Hän on mukana myös juuri julkaistussa elokuvassa The Fall Guy. Siinä näyttelee muun muassa Ryan Gosling ja Emily Blunt. Alla molempien elokuvien trailerit.

Pierce Brosnan kertoi aiemmin omasta ehdokkaastaan 007-rooliin. Lue siitä lisää täältä: Pierce Brosnan ehdotti Oppenheimerissa nähtyä tähteä 007-rooliin – ”Hän tekisi loistavaa työtä” – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa