The Predator -ohjaaja pulassa, koska palkkasi elokuvaansa tuomitun seksirikollisen – näyttelijä halusi harrastaa seksiä 14-vuotiaan kanssa

The Predator ei ole vielä edes saapunut teattereihin ja jo nyt siitä on saatu skandaali aikaiseksi.

7.9.2018 07:15

Sosiaalinen media reagoi vahvasti ohjaaja Shane Blackiin, koska tämä pestasi The Predatoriin tuomitun seksirikollisen Steven Wilder Striegelin.

Elokuvassa oli kohtaus, jossa Striegelin hahmo yrittää iskeä Olivia Munnin esittämää hahmoa uudestaan ja uudestaan. Munn tunsi kuitenkin Striegelin historian, joten hän varoitti Fox-studiota jo 15. päivä elokuuta.

Studio poisti kohtauksen elokuvasta välittömästi.

– Studiomme ei ollut tietoinen Striegelin taustoista, kun hänet palkattiin. Emme voi tarkistaa näyttelijöiden taustoja lakipykälien takia, studion edustaja kertoo.

Munn kertoo, että on tuohtunut siitä, ettei Black itse kertonut studiolle tai tuotantotiimille Striegelistä.

Times-lehti kertoo, että Striegel tuomittiin vuonna 2010 yrityksestä houkutella 14-vuotias tyttö seksisuhteeseen internetin kautta.

Striegel nähtiin myös Blackin Iron Man 3:ssa sekä muutaman vuoden takaisessa The Nice Guysissa.

– Halusin auttaa kaveria. Ymmärrän kyllä, miksi ihmiset eivät hyväksy tätä, sillä hänen tuomionsa tuli niin arkaluonteisesta asiasta, Black kertoo.

Black on ollut Striegelin ystävä vuodesta 2004. Ohjaaja puolustelee kaveriaan sillä, että mies joutui pahaan ja irstaaseen paikkaan. Striegel tuomittiin kahdesta rikoksesta: alaikäiseen kohdistuneesta vaarantuottamisesta sekä alaikäisen liehittelystä internetin avulla. Striegel sai kuuden kuukauden ehdottoman tuomion.

Striegel puolusteli asiaa sillä, että hänen mielestään suhde oli vain opetushenkinen, vaikka vuoden 2009 pidätysraportissa kuitenkin kerrotaan, että hän suuteli tyttöä, kosketteli tämän rintojaan vaatteiden läpi sekä hieroi hänen jalkojaan ja niskaansa.

Emailit osoittavat myös, että Striegel halusi seksiä tytön kanssa.

Black on nyt pyytänyt anteeksi miehen palkkaamista. Hän perustelee päätöstään sillä, että haluaa antaa ihmisille toisen mahdollisuuden.

Lähde: Comicbook, Comicbookmovies

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa