Quentin Tarantino ryhtyy pyörittämään elokuvateatteria

Ennen kuin kuvaukset The Hateful Eightin osalta alkavat, käyttää Quentin Tarantino osan ajastaan elokuvateatterinsa ohjelmiston kasaamiseen ja pyörittämiseen.

Vuonna 2007 osti Tarantino purku-uhan alle joutuneen New Beverly Cineman ja koko sen rakennuksen pitääkseen paikan elossa, jonka jälkeen teatteri pyöritti ohjaajan Django Unchained -filkkaa pidennetyn kierroksen. Nyt Tarantino ottaa yhä enemmän ohjat käsiinsä teatterin suhteen ja alkaa päättää, mitä kankaalla pyörii.

Tarantino kertoo LA Weeklylle antamassaan haastattelussa, että haluaa pelkän omistajuuden jälkeen tehdä teatterista omansa ja tulla edellisen ohjelmapäällikön tilalle. Ensimmäisenä Tarantino luopuu elokuvateatterin uudesta digitaaliprojektorista ja alkaa pyörittää elokuvia ainoastaan filmiltä, Tarantinon omasta kokoelmasta.

”Meillä on Fassbinder-näytöksiä, Truffaut-näytöksiä, Pettävä varjo -elokuvat, ja kaikkea sellaista”, hehkuttaa intohimoinen ohjaaja.

Tarantino pyörittää elokuviaan joka perjantai, mutta ei kuitenkaan jätä päivätyötään: ohjaaja pysyy pestissä kolme kuukautta, kunnes The Hateful Eight vie hänen aikansa. Tämän jälkeen pesti siirtyy muille ihmisille, jotka jatkavat filmiä rakastavan ohjaajan viitoittamalla tiellä.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut