Rakkautta & Anarkiaa! Täältä Episodin viralliset keskiviikkotärpit

32. Rakkautta & Anarkiaa -festivaali käynnistyi torstaina 19.9.

25.9.2019 12:27

Rakkautta & Anarkiaa -festarit ovat taas käynnissä. Festareilla nähdään laajalla skaalalla erilaisia elokuvia, dokumentteja ja lyhäreitä. Tiedossa kaikenlaista kivaa kaikenlaisille katsojille.

Liput löydät helposti festarin omilta sivuilta.

Alta löydät tärpit keskiviikolla (25.9.).

The Death of Dick Long Savoy-teatterissa klo 16:15

Hullun Swiss Amy Man -ohjaaja Daniel Scheinertin uutukainen kertoo kolmesta junttikaveruksista, joista yksi kuolee kännisen ja huumeisen bileillan seurauksena. Alkaa epätoivoinen ja idioottimainen peittely-yritys.

The Nightingale Tennispalatsi 3:ssa klo 21:00

The Babadook -ohjaaja Jennifer Kentin uutukainen ei säästele väkivallassa. The Babadookista tutuista elementeistä ovat The Nightingalessakin läsnä perheen ja trauman teemat sekä kaunis kuvakieli. Elokuvan satakieli on irlantilainen rikollinen, Claire, joka kärsii Tasmaniassa rangaistustaan. Sovituksesta ja oikeudesta tilanne on kuitenkin kaukana: paikallinen luutnantti on ostanut Clairelle vapautensa, mutta kohtelee naista omaisuutena, jonka laulu tarjoaa viihdykettä tylsistyneisyyden turmelemalle sotilasjoukolle. Lopulta mies menee niin pitkälle, että ajaa Clairen hakemaan omaa oikeuttaan – kostoa.

Gummo Bio Rexissä klo 21:30

Gummo on todellinen kulttielokuva. Underground-metallimusiikkia, karuja ihmisiä, rankkoja kohtaloita ja erittäin raakaa menoa. Gummo on menestyneen indieohjaaja Harmony Korinen esikoiselokuva. Elokuva on täynnä toinen toistaan omituisempia hahmoja, jotka harvemmin tekevät mitään hyvää.

Harvinaislaatuinen tilaisuus nähdä tämä kulttitapaus isolta kankaalta.

Tsekkaa täältä Episodin arvioita ohjelmistossa olevista elokuvista.

Lisää luettavaa