Rakkautta & Anarkiaa! Täältä Episodin viralliset tiistaitärpit

32. Rakkautta & Anarkiaa -festivaali käynnistyi torstaina 19.9.

Rakkautta & Anarkiaa -festarit ovat taas käynnissä. Festareilla nähdään laajalla skaalalla erilaisia elokuvia, dokumentteja ja lyhäreitä. Tiedossa kaikenlaista kivaa kaikenlaisille katsojille.

Liput löydät helposti festarin omilta sivuilta.

Alta löydät tärpit tiistaille (24.9.).

Aurora Kino Tapiolassa klo 20:15

Jos missasit tämän erinomaisen suomileffan alkuvuodesta, niin nyt on aika paikata tilanne. Aurora on vuoden parhaita kotimaisia elokuvia. Lue Episodin arvio täältä.

In Fabric Bio Rexissä klo 21:00

Tyylitaituri Peter Strickland (The Duke of Burgundy, R&A 2015) kutsuu hienostuneen eroottisen trillerin jälkeen yleisönsä riemastuttavan villiin pelkotilaan. Giallo-genren keinoilla pelaava kauhukomedia In Fabric kutoo yhteen kevyttä satiiria, 70-luvun kauhuklassikkoviittauksia sekä kielen ja kapitalismin suhteella leikkivää mantramaista käsikirjoittamista.

Hellhole Maxim 2:ssa klo 21:15

Bas Devosin Hellhole tarkastelee Brysseliä nyky-Euroopan henkisenä symbolina, eikä pidä näkemästään. Flaamiohjaajan elokuvassa vuoden 2016 terrori-iskuista toipuva EU-pääkaupunki on näennäiseen hyvinvointiin ja falskiin turvallisuuden tunteeseen verhottu vieraantumisen tyyssija.

Episodimainen elokuva seuraa kolmea kylmän kaupungin asukasta. Heitä yhdistää vain tunne siitä, että elämä on jollain tavalla vajaata.

Tsekkaa täältä Episodin arvioita ohjelmistossa olevista elokuvista.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut