Rakkautta & Anarkiaa! Täältä Episodin viralliset maanantaitärpit

32. Rakkautta & Anarkiaa -festivaali startattiin torstaina 19.9.

Rakkautta & Anarkiaa -festarit ovat taas käynnissä. Festareilla nähdään laajalla skaalalla erilaisia elokuvia, dokumentteja ja lyhäreitä. Tiedossa kaikenlaista kivaa kaikenlaisille katsojille.

Liput löydät helposti festarin omilta sivuilta.

Alta löydät tärpit maanantaille (23.9.).

Anthropocene: The Human Epoch Bio Rexissä klo 18:30

12 000 vuotta kestänyt holoseenin aikakausi on päättynyt ja elämme ihmisen mukaan nimettyä antroposeenin aikakautta. Ryhmä tutkijoita haluaa osoittaa, että ihmisen toiminnasta johtuvat muutokset ympäristössämme ovat niin merkittäviä, että puhutaan uudesta geologisesta ajanjaksosta.

Dokumenttielokuva esittelee ihmisen vaikutuksia kauniissa luonnossa. Kun norsunluun käyttö taide-esineiden raaka-aineena kielletään, tilalle kaivetaan mammutin luuta Siperian ikiroudasta. Kun meren pinta nousee, keskitetään voimavarat muutoksen hillitsemisen sijaan jättimuurin rakentamiseen.

Her Smell Tennispalatsi 3:ssa klo 20:45

Grungekuningatar Becky Something (Elisabeth Moss) bändeineen veti 90-luvulla areenat täyteen. All-female-bändi Something Shen kultalevyt ja Spin-lehden kannet ovat vuosien saatossa vaihtuneet managerin luotsaamiin epätoivoisiin comeback-yrityksiin, jotka narsistinen, päihdeongelmainen ja yksinkertaisesti vitun vihainen Becky tuhoaa hurrikaanin voimalla.

The Death of Dick Long Kinopalatsi 2:ssa klo 21:00

Hullun Swiss Amy Man -ohjaaja Daniel Scheinertin uutukainen kertoo kolmesta junttikaveruksista, joista yksi kuolee kännisen ja huumeisen bileillan seurauksena. Alaa epätoivoinen ja idioottimainen peittely-yritys.

Tsekkaa täältä Episodin arvioita ohjelmistossa olevista elokuvista.

Aiheeseen liittyvät jutut