Rakkautta & Anarkiaa! Täältä Episodin viralliset lauantaitärpit

32:nnet Rakkautta & Anarkiaa -festivaalit käynnistyivät torstaina, 19.9.

Rakkautta & Anarkiaa -festarit ovat taas käynnissä. Festareilla nähdään laajalta skaalalta erilaisia elokuvia, dokumentteja ja lyhäreitä. Kaikenlaista kivaa kaikenlaisille katsojille.

Liput löydät helposti festarin omilta sivuilta.

Alta löydät tärpit lauantaille (21.9.).

10 Things I Hate About You Orionissa klo 16:15

Heath Ledgerin, Joseph Gordon-Levittin ja Julia Stilesin tähdittämä kulttileffa on mukaelma Shakespearen Kuinka äkäpussi kesytetään -klassikkosta. Tämä leffa teki nuorista näyttelijöistään tähtiä. Ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä isolta kankaalta.

Sons of Denmark Kinopalatsi 9:ssä klo 18:30

Kööpenhaminassa tapahtunut terroristi-isku herättää sekä äärioikeiston että islamistit. Elokuvassa seurataan kuinka, ja millä mekanismeilla ihminen radikalisoituu. Samalla seurataan äärioikeiston kasvua populistisen politiikan kautta. Kaiken keskellä on poliisi, joka joutuu äärimmäisen hankalan moraalisen kysymyksen eteen.

Knives and Skin WHS Teatteri Unionissa klo 21:00

Knives and Skin on kuin sekoitus Nicolas Winding Refnin neonvaloja ja viipyilevää, synkeää tunnelmaa sekä David Lynchin outouksia. Ripotellaan vielä aimo annos feminismiä, glitteriä ja pinkkiä ilotulitusta lukiolaismurhamysteerin päälle, niin lopputulokseksi saadaan kiinnostava ja poikkeava elokuvateos.

Tsekkaa täältä Episodin arvioita ohjelmistossa olevista elokuvista.

Aiheeseen liittyvät jutut