Robert De Niroa syytetään seksistisestä työpaikkakäyttäytymisestä – entinen työntekijä vaatii tähtitieteellisiä korvauksia

Mitäköhän työpaikalla on alkujaan tapahtunut, kun kumpikin taho syyttää toista.

Robert De Niron entinen työntekijä Graham Chase Robinson syyttää legendaa seksistisestä käyttäytymisestä työpaikalla. Robinson oli Canal Productionsin tuotannon ja rahoituksen varapääjohtaja vuonna 2017.

De Niro nosti elokuussa naista vastaan 6 miljoonan dollarin syytteen, väittäen tämän syyllistyneen huijaukseen sekä syyllistyneen Netflixin katsomiseen työaikana. Syytteen mukaan Robinson katsoi neljä tuntia Frendejä työskentelyn sijaan.

Robinson taas vaatii 12 miljoonaa dollaria De Nirolta. Robinsonin syytteen mukaan De Niro on ”jämähtänyt vanhoihin tapoihin. Hän ei suostu muuttamaan tapojaan ja kohtelemaan naisia tasa-arvoisesti. Hän ei välitä, vaikka hänen käyttäytymisensä rikkoo sukupuolitasa-arvolakeja. Rouva Robinson on tällaisten asenteiden uhri.”

Syytteessä väitetään myös, että seksismi ja sukupuolistereotypia olivat normaalia käytöstä työpaikalla. De Niron väitetään käyttäneen ilmauksia kuten ”bitch” ja ”cunt”. Syytteen mukaan De Niro vaati myös selänraaputuksia, paidan napittamista, kravattien ja kaulusten suoristamisia ja miehen herättämistä unilta.

Lähde: Indiewire

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut