RoboCopista on kehitteillä tv-sarja – tarinan keskiössä ei kuitenkaan ole kyborgipollari

RoboCop-fanien ei kannattane innostua ihan mahdottomasti, mutta ehkä hiukan voi innostua.

12.9.2020 14:45

RoboCopin (1987) käsikirjoittaja Ed Neumeier kehittää MGM-studiolle RoboCop-universumiin sijoittuvaa tv-sarjaa. Tarinassa ei kuitenkaan mahdollisesti nähtäisi itse RoboCopia lainkaan.

– Työskentelen MGM:llä sen parissa. Siinä on kaikki siistit jutut RoboCopista paitsi RoboCop. Työskentelen kahden käsikirjoittajan, Dave Parkinin ja Rob Gibbsin kanssa. He kertoivat ideastaan ystävälleni, joka on tv-tuottaja ja joka puolestaan kertoi siitä minulle. Heti kun kuulin siitä, tiesin sen olevan siisti idea, koska tajusin mitä kaikkea sen parissa voisi tehdä. Kyseessä on todella mielenkiintoinen hahmo, Neumeier hehkutti.

Mutta hahmo, josta hän puhuu, ei siis ole RoboCop. Neumeierin sarjan keskiössä nimittäin nähtäisiin ehkä yllättäen teknologisia vekottimia kehittävän OCP:n varapääjohtaja Dick Jones. Tarinassa kerrottaisiin Jonesin noususta urallaan ja siitä, miten hänestä tulee lopulta pahis.

Neumeierin mukaan sarjaan mahtuisi niin bisnes- ja teknologiamaailman kuin poliisivoimienkin kuvioita. Ajallisesti se sijoittuisi lähitulevaisuuteen.

Sarjalle ei ole vielä näytetty vihreää valoa. Neumeierilla on kuitenkin tavoitteena saada vakuutettua tarpeeksi monta ihmistä, jotta sarja saataisiin joskus tehtyä.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia