Roger Moore pelasti Jane Seymourin pahasta onnettomuudesta Bond-kuvauksissa – Moore sai hirvittävän iskun alapäähänsä

Auts! Kivulias pommi suoraan munaskuille.

Roger Mooren tähdittämän Elä ja anna toisten kuolla -Bond-seikkailun kuvaukset osoittautuivat vaarallisiksi. Elokuvan Bond-tyttö, Jane Seymour oli joutua karmeaan onnettomuuteen, mutta Moore pelasti hänet vakavalta vammalta.

Kohtaukseen liittyi rikkinäinen trukki.

– Eräässä kohtauksessa pakenemme voodoo-rituaalia. Joudumme käyttämään salaovea, josta pääsee sisään tähän hautaan. Kohtaus tehtiin trukilla Pinewood Studiosilla [Isossa-Britanniassa]. Minulla oli jaloissani korkkarit ja ylläni valkoinen mekko. Trukkia operoiva vanha mies pisti sen tietenkin väärälle vaihteelle. Koko rakennelma romahti. Jalkani olisi murtunut pahasti kaiken sen alle, mutta Roger Moore tarttui minua tukasta ja heivasi syliinsä. Osuin koko painolla Mooreen, Seymour kertoo.

– Olkapääni pamahti hänen alapäähänsä. Hän ei voinut edes liikkua kahteen päivään. Tällaisia kaikkia hauskoja juttuja tapahtui Bond-filmien kulisseissa.

007-elokuvien kuvauksissa tosiaan tapahtuu paljon loukkaantumisia. Esimerkiksi Daniel Craig on kärsinyt onnettomuuksista Bondiensa kuvauksissa.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut