Rose McGowan kertoi miten Harvey Weinstein antoi hänelle oraaliseksiä – ”Näyttelin nautintoa”

Kuvaili asiaa kirjassa ja haastattelussa.

Rose McGowan on yksi ex-tuottajamoguli Harvey Weinsteinin paljastajista seksuaaliahdistelijaksi. Hän ei ole aiemmin kertonut, miten Weinstein ahdisteli häntä, mutta päätti nyt avautua asiasta.

McGowan kertoo asiasta paitsi kirjassaan Brave niin myös New York Timesin haastattelussa.

Näyttelijätär oli mennyt tapaamaan Weinsteinia hotellin ravintolaan Park Cityssä, Utahissa. He olivat molemmat kaupungissa Sundancen elokuvajuhlien vuoksi.

McGowanin tultua paikalle Weinsteinin assistentti ohjasikin tähden Weinsteinin sviittiin. Kirjassa McGowan käyttää Weinsteinista tässä yhteydessä nimeä The Monster – hirviö.

Tähti oli varma, että hän työskentelisi Weinsteinin kanssa vuosien ajan ja että sviitissä he keskustelisivat hänen uransa punaisesta langasta. Sen sijaan McGowanin mukaan tapahtuikin jotain muuta.

Weinstein ohjasi McGowanin huoneeseen, jossa oli poreallas. Sitten Weinstein riisui vaatteensa, jolloin McGowan kertoi jähmettyneensä kuin patsas. Samalla Weinstein riisui McGowanin vaatteet.

Tuottajamoguli opasti näyttelijättären porealtaan laidalle, meni itse veteen ja alkoi antaa McGowanille oraaliseksiä. Samalla hän masturboi.

McGowan sanoi näytelleensä nautintoa, jotta tilanne olisi ohi nopeammin. Myöhemmin hän harkitsi syytteen nostamista.

Weinstein puolestaan alkoi väitetysti puhua McGowanista pahaa muille elokuva-alan pampuille ja leimasi näyttelijän epäluotettavaksi.

– Tuntui, kuin jokainen Hollywoodin hyypiö olisi tiennyt haavoittuvaisimmasta ja loukatuimmasta hetkestäni. Ja minä olin se, jota rangaistiin siitä, tähti kirjoitti.

Lähde: Newser

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut