Scarlett Johansson ei ole somessa – kertoi luonteenpiirteensä vuoksi karttavan sitä

Moni muukin saattaa ajatella samoin.

7.4.2023 22:30

Hollywood-tähti Scarlett Johanssonia on turha etsiskellä Twitteristä tai Instagramista. Hänellä ei ole ainakaan virallista tiliä omalla nimellään missään sosiaalisen median palvelussa.

Johansson kertoi nyt The Skinny Confidential & Her -podcastissa, miksi hän ei ole astunut somen syövereihin.

– Olen rehellisesti sanottuna liian herkkä henkilö käyttääkseni sosiaalista mediaa, hän sanoi.

– Minun egoni on liian hauras. En pysty kestämään sitä (somea). Aivoni ovat liian hauraat, olen kuin herkkä kukkanen. Minulla on jo tarpeeksi ahdistusta, Johansson paljasti.

Tähti kertoi olleensa Instagramissa ”kerran kolmen päivän ajan”. Sen jälkeen hän poisti tilinsä.

– Kun aloin tajuta, että olin käyttänyt ystävälleni työskentelevän henkilön Instagram-sivun katselemiseen 20 minuuttia aikaa… sitten tiesin, että hänellä on pitbull, kaksi tytärtä ja hän asuu Burbankissa – tuumin, että heitin juuri 17 minuuttia aikaa hukkaan, Johansson kertoi Instagram-kokemuksestaan.

– Sitten minusta tuntui, että minun pitäisi muuttaa Kaliforniaan, hankkia tämä tietty koira ja muuttaa elämäni kaikilla näillä tavoilla. Minusta tuntui niin pahalta, kuin olisin jäänyt paitsi tämän satunnaisen ihmisen elämästä, näyttelijä jatkoi.

– En voi tehdä sellaista. Olen liian hauras, Johansson vielä lisäsi.

Jos Johansson joskus sosiaalisen median tilin perustaisi, se saisi luultavasti valtavan suosion. Toinen kuuluisa näyttelijä Jennifer Aniston oli pitkään poissa sosiaalisesta mediasta, mutta teki lopulta Instagram-tilin, joka johti palvelun kaatumiseen.

Lue myös: Game of Thrones -tähti lyttäsi ihmelääke Ozempicin laihdutuskäytön – jakoi mainoskuvan jota kommentoi sanoin ”WTF” – Episodi.fi

Lähde: Uproxx, The Guardian

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia