Scarlett Johanssonilla on toive Black Widow -elokuvan suhteen – fanit kiittäisivät

Varmasti olisi tervetullutta.

Hollywood-tähti Scarlett Johansson nähdään vielä ainakin kerran Marvel-maailmoissa, kun hän näyttelee pääosan tulevassa Black Widow -elokuvassa. Leffassa Natasha Romanoff eli Black Widow joutuu kohtaamaan synkkiä asioita menneisyydessään.

Avengers: Endgamessa Black Widowin kohtalo oli hahmon fanien kannalta aika karu. Johansson kertoikin nyt toiveestaan elokuvan suhteen.

– Tavoitteemme oli saada heidät tuntemaan olonsa tyytyväiseksi tarinan suhteen, Johansson sanoi tarkoittaen faneja.

– Että heillä voisi olla jonkinlainen loppukaneetti, tavallaan hahmon kuoleman suhteen. Minusta tuntui, että ihmiset haluavat sitä, Johansson jatkoi.

Elokuvassa nähtävä David Harbour kertoi, että hänen näyttelemänsä hahmo Alexei Shostakov eli Red Guardian aloittaa ikävistä lähtökohdista.

– Hänessä on sellaista gangsterimentaliteettia, ja hänet on vuorattu tatuoinneilla. Hänellä on parta ja kultaiset hampaat. Hän on hullu. Hän on pahassa jamassa ja tarvitsee pelastuksen, Harbour sanoi.

Muita mukana olevia näyttelijöitä ovat ainakin Florence Pugh, Rachel Weisz, Ray Winstone sekä William Hurt. Elokuva saa ensi-iltansa heinäkuun 9. päivä.

Luitko jo tästä kohusta: Kolmen kimpatko siellä? Kuvat Tessa Thompsonista, Taika Waititista ja Rita Orasta hermostuttivat Marvelin | Episodi.fi

Lähde: Coming Soon

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut