Schwarzenegger naureskelee oikeistolaisille salaliittoteorioille: ”Korona on lavastettu. Taylor Swift on lavastettu. Kaikki on pelkkää lavastusta.”

Iso-Arska puhuu politiikkaa.

6.2.2024 19:31

Arnold Schawarzenegger makustelee oikeistolaisella salaliittoteorialla, jonka mukaan Taylor Swiftin ja amerikkalaista jalkapalloa pelaavan Travis Kelcen romanssi on keksitty ja Swift on pelkkä demokraattisen puolueen lavastus, jonka avulla presidentti Joe Biden saa ylimääräistä huomiota, kun Kelcen Kansas City Chiefs tulee voittamaan San Francisco 49ersin ennalta sovitussa Super Bowl -finaalissa viikonloppuna.

Huh.

– Muistakaa, että kaikki tämä on pelkkää lavastusta. Korona on lavastettu. Rokotteet ovat lavastettuja. Ja tietenkin myös sekä Swift että voittajajoukkue ovat lavastettuja. Kaikkialla on agentteja. CIA operoi kaikkialla. Näen nyt selkeästi, kuinka kaikki on vain lavastusta. Se on huvittavaa, Iso-Arska tykittelee

Schwarzenegger ei ole juuri peitellyt ajatuksiaan Donald Trumpista ja hänen seuraajistaan. Hän on kutsunut Trumpia kaikkien aikojen surkeimmaksi presidentiksi ja kutsui tammikuun kuudennen Capitol Hillin mellakoitsijoita natseiksi.

– Eivät nämä teoriat yllätä minua.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia