Schwarzenegger teki eeppisen jäynän Stallonelle – Syltty päätyi näyttelemään vihaamaansa elokuvaan

Tämä onkin hauska juttu!

4.3.2021 12:46

Arnold Schwarzeneggerillä ja Sylvester Stallonella oli kunnon vääntö menossa 1980- ja 1990-luvuilla – ehkä vieläkin, mutta nykyään enemminkin toverillisesti. ”Sodan” pohjalta on syntynyt ainakin yksi eeppinen jäynä, jota Stallone häpeää edelleen.

Vuonna 1992 sai ensi-iltansa melko huvittava kalkkunaleffa Seis! Tai mamma ampuu, jota tähdittivät Stallone ja Estelle Getty.

Legenda kertoo, että Iso-Arska olisi kertonut haastatteluissa olevansa kiinnostunut näyttelemään elokuvassa. Tieto kantautui Syltyn korviin, joka tietenkin halusi roolin itselleen, jotta Arska ei saisi roolia.

Noh, Syltty sai tietenkin pääroolin ja sekö harmittaa edelleenkin.

Iso-Arska paljasti muutama vuosi sitten seuraavaa:

– Tämä tarina on tosi. Luin käsikirjoituksen ja se oli kauhea. Olen itsekin tehnyt joitain elokuvia, jotka on voinut vetää heti vessan pöntöstä. Olen tehnyt huonoja elokuvia, mutta tämä oli todella, todella huono. Tämä tapahtui ”sotamme” aikana. Vuodin medialle tietoa, että olisin erityisen kiinnostunut juuri tästä käsikirjoituksesta. Tiedän miten hommat toimivat Hollywoodissa. Pyytäisin sen jälkeen paljon rahaa, joten lopulta he sanoisivat ”Annetaan rooli Syltylle. Ehkä hänet saa halvemmalla, etenkin kun Schwarzenegger on kiinnostunut projektista.” Ja hän meni halpaan! Hän meni täysin vipuun. Viikon päästä kuulin, että Sly oli ottanut roolin. Olin vain ”jes!”, Schwarzenegger kertoo.

Elokuva trendaa taas somessa, joten The Poke nosti vanhan jäynän taas otsikoihin.

Hauskaa!

Alla kalkkunaleffan traileri.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia